Digitale informatieavond over zonnepark Masterveldweg

Normal pexels photo 2800832
Afbeelding: KML

Winterswijk – Op woensdagavond 29 april organiseren de gemeente Winterswijk en ontwikkelaar Solarcentury een digitale informatieavond over het plan voor de ontwikkeling van een zonnepark aan de Masterveldweg in Winterswijk Huppel.

Solarcentury wil op deze locatie een zonnepark van circa 61 hectare realiseren. De gemeente Winterswijk is bereid hieraan mee te werken op voorwaarde dat het zonnepark goed kan worden ingepast in het landschap. Dit grootschalige zonnepark levert een belangrijke bijdrage aan de gemeentelijke doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn.

Bijwonen informatieavond

U kunt de digitale informatieavond op woensdag 29 april tussen 19.00 en 21.00 uur bijwonen door de website van Solarcentury te bezoeken op https://www.solarcentury-zonneparken.com/infoavond-masterveldweg/.
U kunt dan via chat, e-mail of per telefoon in gesprek gaan met de projectontwikkelaar, de landschapsontwerper en technici over het ontwerp van het zonnepark.

Adverteren op WinterswijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op WinterswijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Winterswijk
14:05

17° C

Zwaarbewolkt

2.53 km/h

64%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief